TEVHİDİ İSTİKAMETDE BULUŞALIM BİRLEŞELİM..

Ayete bakıyorum zamanımızdaki örtama bakıyorum ,dergah kuran cübbe giyen en dogru .dier dergah en kötü veya dieride bana uymalı baş olmalıyım sevdası içindiler.
müdmin müdmine husumet kin besleyemez diyor iken efendimiz,
onun varisi olduklarını iddia edenler yıllarca birbirleri ile görüşmüyor tam aksine tatlı şeker kin kusuyorlar.

ve islam alemi birleşmeli vaazları başlıyor gülermisin ağlarmısın .ALLAHIN YERYÜZÜNDEKİ VARİSLERİ OLDUGUNU İDDİA EDENLER BİRLEŞEMEDİKDEN SONRA AVAM NEREDE BİRLEŞECEK KARDEŞİM.

Ayrilik sebebi her zamanki gibi hak bende ben dogruyum o yanlış
HAYIR HAYIR

Asıl mesele madde ve dünya sevdası dünya yıı ellerinden çıkartmak istemeyen çıkaramayan sahte veliler diyorum bana kızıyorlar

Derviş sabır ehlidir sabreder ekmek suya talim eder nefsi teriye eder dogrudur 
Ya başdaki ona ve ailesine saygı duyulur onlar en iyisini alır lamburcinide kullanır
.YURT DIŞINDA LÜKS HASTAHANELERDE BAKIM YAPDIRIRLAR
Oysa Almanlar ingilizler bizim memleketimize gelirp bu işlemleri yapdırır.

Onlar emirdir YAPARLAR VAR İSE PARAN PULUN YAPDIRABİLİRSİN SORUN DEGİL 
HAKKINDIR

FAKAT SORARLAR NEREDE KAZANDIN SEN BUNU MESLEGİN NEDİR SENİN 
HANGİ İŞİ YAPDIN BU SERVETİ KAZANDIN

KAYNAGINI SORARLAR BU DÜNYADA SORMAZLAR İSE DİER TARAFDA KESİN SORARLAR.
Bulmuşsun üç beş saf aptal ve birkaç çakal koyun çobanı misali yürüyorsun bu dünyada 
elbetde
BİR OLMAYI İSTEMEZLER BU TİPLER HERKESE KARDEŞLİKDEN DEM VURUR İKEN

BU KARDEŞLİĞİN OLUŞMAMASI İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPAN CEMAT LİDERLERİ .İMAMLARI.SİYASETÇİLERİ.VE ONLARIN DALKAVUKLARI OLDUKÇA 
İSLAM ALEMİNDE BİRLİK NASIL OLACAK. BİRİSİ ÇIKMIŞ DANSÖZLERİ OYNATIR MEHDİ GELDİ İSLAM GELİYOR DİYOR DİNİN ve İSLAMIN 
TEMELİNİ İNKAR EDİYOR

EFENDİMİZ SİZ ONLARA BENZEMEYİN DERKEN BENZEMEMESİ GEREKENİ DAHİ HAYRET İÇİNDE BIRAKAN MÜNAFİK İNKARCILAR

CÜBBE VE SARIĞIN ÜMMETTEKİ DEGERİNİ BİLİP O DEGERİ KULLANARAK MAKAM MEVKİ SAHİBİ OLAN SÜNNET LİBASI İÇİNE SAKLANMIŞ YILANDAN BETER MAHLUKLAR DAN ARINMADIKÇA 
BU ÜMMET NASIL BİRLEŞECEK .BİRLEŞMEKDEN BAHSEDENLER BİRLEŞMEYE KARŞI VE ONLARIN BİRLEŞMEDEKİ KASITLARI ONLARIN ONEDERLİGİNDE BİRLEŞME YOK BÖYLE BİR ŞEY VE BUNLARA KANAN SAF İNSANLARIMIZDA BUNLAR İLE BİRLİKDE HELAK OLUYOR

BİRLEŞMENIN TEK YOLU VARDIR KURAN VE SÜNNET YOLUNDA TÜM CEMAAT VE TARİKAT EHLİ OLAN ALİMLER VELİLER BİRLEŞEREK TEK BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞMEDİKÇE BU ÇATIYI KURMADIKÇA BOŞUNA HİÇ BİRİ KONUŞMASIN ÜMMETİN BİRLİGİNDEN

BU ÇATIYI KURUP HEPSİNİN BAŞINA BİR BAŞ TAYİN EDEREK ÜMMET İÇİNDEKİ AYRILIKÇI FIRKALARI BİRLEŞDİRMEK ONLARIN VE BİZİM ÜZERİMİZE FARZDIR .

BU FARZİYYETİN YERİNE GETİRİLMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERMEYEN HERKES 
VEBAL ALTINDADIR .
CENABI ALLAH BİR AN ÖNCE TÜM İSLAM ALEMİNE VE ÜMMETE BUNLARIN OLUŞDUGUNU GÖSTERİR İNŞAALLAH 
İnkâr edenler de birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunların gereğini yapmazsanız, yeryüzünde bir karışıklık ve büyük bir bozulma olur. (Fite çıkar, küfür hakimiyeti olur)" (8/Enfâl, 73) 
Bu ayette de açıkça görüldüğü gibi Ortadoğu başta olmak üzere İslam dünyasındaki fitnenin, küfür hakimiyetinin tek sebebi Müslümanların ve İslam devletlerinin birlik içerisinde olmayışlarıdır.
Enam suresinde dinlerini paramparça ederek gurup gurup, fırka fırka olanların durumlarına dikkat çekiliyor:
"Dinlerini parça parça edip, grup grup olanlar var ya, (Habibibm) senin onlarla hiçbir ilişkin yoktur. Onların işi Allah'a kalmıştır… (Enam/159) 
Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) ise; "Cemaatten uzaklaşan Allah'tan uzaklaşır", "Birlik rahmettir, ayrılık azaptır", "Allah'ın rahmeti topluluk üzerinedir" "İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de gerçekten iman etmiş olamazsınız" "Bölücülük yapan bizden değildir" (Camius-Sağir Men maddesi) "Şeytan namaz kılanların kendisine ibadet etmelerinden ümidi kesti. Ancak aralarında fitne çıkarmak suretiyle, birbirlerine karşı kışkırtmaktan da geri durmayacaktır." (Tirmizi iBirr:25) buyurmaktadır.
Allah'ı, Peygamberi, Kitabı bir; Kabesi ve gayesi aynı olan Müslümanlar Kur'an ve sünnet etrafında birleşmeli, "birlikte dirlik vardır." ilkesine sarılmalı, asla bölünüp parçalanmamalıdırlar. Tarihe baktığımız zaman görürüz ki, birlik ve beraberliğini devam ettiren milletler, yücelmiş ve yükselmişlerdir. Bölücülüğün pençesine düşen milletler ise tarih sahnesinden silinip gitmişlerdir.
AMACIMIZ BU OLMALIDIR BU AMAÇDAN ŞAŞDIKÇA KENDİ İÇİMİZDE BİRLİK KURMAMIZ HAYALDEN ÖTEYE GİTMEZ HAYAL İLE YAŞAMAKDA MÜDMİNE YARAŞMAZ VESSELAM.
.