Ümmetin Alimleri bir olmalı her ülke kendi emirini seçer ve bu ülke emirleride halifeyi seçer.....

Cenabı Hakk; "Ey iman edenler! Allah ve Resulüne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin; Sonra korkuya kapılırsınız da kuvvetiniz/devletiniz gider" buyurmaktadır. (Enfal, 8/46)
Bu ayette devletin elden gitmesinin sebebinin, ayrılık, bölücülük ve iç çekişme olduğuna dikkat çekiliyor. Unutmayalım ki Allah'ın rahmeti bir ve beraber olanların üzerinedir.Tüm islami gruplar ve cemaatlere sesleniyorum buradan senin tarikatın şeyhin cemaatin fikrinde degil ALLAHIN DİNİ KURAN VE SÜNNET YOLUNDAYIZ DİYEN TÜM GRUPLAR VE BAŞLARI MENFAATLERİ BIRAKARAK GERÇEKDEN ALLAH İÇİN VARIZ DİYOR İSENİZ BİR EMİR SEÇEREK O EMİRİN ETRAFINDA ÜMMETİN BİRLİGİNİ OLUŞDURMAK HER BİR MÜSLÜMAN BİREYE VE ALİMİM DİYEN TÜM ALİM ,ŞEYH İMAM LAR ÜZERİNE FARZDIR FARZDAN ÖTE FARZI AYINDİR.
Bunları red ederek ben lik davsında bulunan tüm alimler ,şeyhler imamlar ve bunları destekleyen ler yanlışdadır .Hal ve amelleri ile allahın rızasından uzaklaşmış ve bu ayet ki Allahın ümmeti muhammede emridir hafife almışlık olurki estauzibillah bunun bilincinde olarak bunun oluşması için gayret etmeyenleri küfre götürür.
Cenabı Allah ümmeti Muhammede dogruyu bulmayı nasib eylesin.mehdi gelince birleşecegiz diyenler siz mehdi resul gelmeden birleşeceksiniz birleşmelisiniz .Bu gün birleşemeyen bir birleri ile uğraşan makam hastaları o zamanda mehdi resule karşı savaşacaklardır.çünkü onların davası ümmetin davası değildir .
Davası ümmetin davas olanı alim ve alimler ümmet olmanın geregini yaparlar
cenabı Allah ümmet olmanın geregini yapan alimleri ümmete nasib eylesin inşaallah..